Ring oss: (+47) 69 17 69 11

Akuttvakt utenom ordinære åpningstider

Åpningstider:
Man - Tor: 09 - 18
Fre: 09 - 16

Telefon:
(+47) 69 17 69 11

Adresse:
Grønland 4, 1767 Halden

Informasjon vedrørende COVID-19-viruset

Vi ønsker fremdeles å holde åpent ved Halden Dyreklinikk, men må gjøre vårt for å hindre spredning av Corona-viruset.

Derfor har vi innført følgende tiltak:

  • Vi har to automater for hånddesinfeksjon i resepsjonen. De ønsker vi at dere benytter ved ankomst. Kundetoalettet på venterommet kan benyttes til håndvask.
  • Vi ønsker at dyret skal følges av kun EN person. I spesielle tilfeller kan annet avtales på forhånd.
  • Kom inn uten dyret ditt og registrer deg i resepsjonen. Da vil vi vurdere om du kan komme inn med dyret med en gang, ellers vil du få beskjed om å vente i bilen. Dette for at vi skal klare å holde anbefalt avstand på 1 meter.
  • Dersom du har fått påvist corona, er i hjemmekarantene eller har symptomer på luftveisinfeksjon, vil vi at du ringer klinikken på forhånd, slik at vi kan finne den beste løsningen for dyret ditt. Tiltak kan være å få noen andre til å levere dyret, vask av dyret før ankomst eller å utsette timen dersom det ikke er akutt behov for hjelp. Ellers hjelper vi til så godt det går over telefonen.

Vi på klinikken har også endret våre interne rutiner. Vi desinfiserer overflater hyppigere, holder avstand så langt det er mulig og har hilse-og klemmeforbud.

Vi minner også om at det ikke er noe som tyder på at viruset smitter mellom kjæledyr og mennesker, men at dyrene kan bære med seg virus fra smittede mennesker i pels og spytt.

Du kan være trygg på at dyret ditt får den hjelpen det trenger, og at vi som jobber her gjør så godt vi kan for å holde oss friske.

TAKK FOR AT ALLE HJELPER TIL FOR Å REDUSERE SMITTERISIKO.